Iggy Azalea nosti turvatoimet huippuunsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkimaailmassa on viime aikoina nähty lukuisia nousevia naispuolisia hiphop-artisteja. Eräs puhutuimmista uusista naisräppäreistä on australialainen Iggy Azalea. Rohkeissa asuissa usein nähtävä Iggy syytti taannoin Miley Cyrusia tyylinsä varastamisesta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Iggy Azalea paljasti Hot 97 -radiokanavan haastattelussa joutuneensa parantamaan keikkojensa turvatoimia röyhkeäksi yltyvien fanien vuoksi. Yleisön edustajilla on nimittäin ollut paha tapa kouria hänen intiimialueitaan tähden harrastettua crowd surfingia, eli oltuaan väkijoukon kannateltavana keikoillaan.

Iggy kertoo lopettaneensa crowd surfingin kokonaan ja pitävänsä kaksia alushousuja esiintyessään. Jokseenkin yllättäen tähti paljastaa useiden kourimiseen syyllistyvien fanien olevan naisia.

– Se on loukkaavaa. En pidä siitä, että minua kouritaan. Jotkut kuvittelevat minun olevan täysin lutka. Tytöt yrittävät kouria minua miehiä enemmän. Tytöt luulevat sen olevan coolia, Iggy avautui.

24-vuotias Izzy Azalea julkaisi taannoin Change Your Life -musiikkivideon, jossa hän esittää burleskistripparia. Sydneyssä syntynyt naisräppäri nähdään pätkällä yläosattomissa, kun hän nousee ilman bikiniyläosaa ylös uima-altaasta. Iggy kiehnää myös sängyn päällä alusvaatteisillaan tiikerinpoikasen kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash