90-luvun teinipoikien päiväuni palasi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dawson’s Creek -sarjassa 1990-luvun loppupuolella läpimurtonsa tehnyt Katie Holmes oli naimisissa Tom Cruisen kanssa vuodesta 2006 lähtien, mutta pariskunta erosi toissa vuonna. Sittemmin Katie keskittyi perhe-elämään ja Suri-tyttären kasvattamiseen.

Nyt Katie on kuitenkin palannut julkisuuden valokeilaan myös muuten kuin paparazzien salakuvissa, sillä kaunotar asteli Miss Meadows -elokuvan ensi-iltajuhliin New Yorkissa yhdessä muotisuunnittelija Zac Posenin kanssa.

Tom Cruisen väitetään etsivän itselleen parhaillaan uutta vaimoa. Uuden rouva Cruisen on täytynyt olla skientologiakirkon jäsen yli viisi vuotta, ja hänen täytyy työskennellä viihdemaailmassa. Tuleva uusi vaimo on tainnut löytyä, sillä Cruise on seurustellut jo pitkään 70’s Show ja Orange Is The New Black -sarjoista tutun Laura Preponin kanssa. Cruise halusi deittailla kaunotarta nähtyään tämän Orange Is the New Black -televisiosarjassa.