Laulaminen pelasti pikkupojan kidnappaajan kynsistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lapselle on vaikeaa kuvitella ahdistavampaa tilannetta, kuin joutua täysin tuntemattoman ihmisen sieppaamaksi. Monikaan muksu ei uskaltaisi tehdä tilanteessa mitään. Yhdeksänvuotias Willie Myrick teki kuitenkin kidnappaustilanteessa jotain yllättävää.

YouTube
YouTube

Poika leikki koiransa kanssa Atlantan kotinsa edessä, kun mies ilmestyi paikalle ja pakotti lapsen autoonsa. Nuori Willie alkoi kuitenkin samantien laulaa kidnappaajalle Every Praise -gospel-kappaletta. Sieppaaja ajoi ympäriinsä kolmen tunnin ajan ennen kuin päästi laulavan pojan ulos autosta kadunkulmassa.

Musiikkikappale on Hezekiah Walkerin käsialaa. Kuultuaan tapauksesta musiikintekijä matkusti Atlantaan tapaamaan pikkupoikaa. Tarina on koskettanut useita ihmisiä. Sieppaajasta on luvattu 10.000 dollarin löytöpalkkio, uutisoi WSB-TV.