Lindsay Lohan valehteli räikeästi keskenmenosta – ei ollut edes raskaana!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohutähti Lindsay Lohan retkahti äskettäin jälleen ryyppäämään Coachella-festivaaleilla. Päihdeongelmista kärsivä kaunotar joutui vastikään vielä kovemman kohun keskiöön, kun hänen kerrottiin saaneen keskenmenon. Tähti paljasti asian realityohjelmansa viimeisessä jaksossa.

Radar Online -sivuston mukaan 27-vuotias Mean Girls -tähti ei ollut koskaan raskaana ja valehteli saaneensa keskenmenon voittaakseen yleisön sympatioita puolelleen. Hän yritti lähteiden mukaan selittää tällä tapahtumalla epäpätevää käytöstään työssään.

Tähti joutui lisäksi negatiivisen julkisuuden kohteeksi annettuaan haastattelun Kode-lehdelle. Lopputuloksena oli tarina siitä, että Lohanilla olisi ollut suhde naimisissa olleeseen perheenisään. Hänen kerrottiin myös artikkelissa tapailleen vuosia Jared Letoa, juoneen haastattelutilanteesa vodkaa ja valittaneen sen jälkeen Jennifer Lawrencen epäaitoudesta.

Lohanin edustajan mukaan tällaista ei tapahtunut, koska haastattelu tehtiin sähköpostilla. Haastattelusta kuitenkin kuvattiin promovideo, joten tätä on vaikeaa uskoa. Videolla Lindsay spraymaalaa oman nimensä kankaalle.