Surffarihottis Anastasian bikinipeppu yllättävässä paikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain Havaijilla asuva Anastasia Ashley lukeutuu maailman tunnetuimpien ammattisurffareiden joukkoon. Usein seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon äänestetty kaunotar voisi hyvin olla myös huippumalli. Nyt kaunotar on päässyt poseeraamaan mainoksen bikinimallina.

Kyse on Carl’s Jr. -hampurilaisketjun MondayBunday-mainoskampanjasta, jossa on aiemminkin käytetty vähäpukeista naisvartaloa. Anastasia nähdään kuvissa poseeraamassa surffilautansa ja hampurilaisen kanssa rannalla.

Splash
Splash
Splash
Splash

Anastasia Ashley on voittanut lukuisia kilpailuja ja hänet on usein tituleerattu maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vuonna 2014 sijoitus listalla voi hyvinkin olla ykkönen. 26-vuotias nainen menetti äitinsä vuonna 2008, ja hän on kertonut haastatteluissa, että rankka kokemus on vahvistanut häntä urheilijana. Vuonna 2014 Ashley niitti menestystä poseeraamalla Sports Illustrated -lehden bikinikuvissa.