Barin bikinikuva villitsee Instagramissa – jo 68 000 tykkääjää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Israelilainen malli Bar Refaeli oli melko tuntematon nimi ennen romanssiaan Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion kanssa. Rakkaus ei kestänyt, mutta mallikaunotar nousi suhteen aikana julkisuuden siivellä alansa huipulle.

Nyt Bar Refaeli on ottanut varaslähdön bikinikauteen julkaisemalla sosiaalisessa mediassa seksikkään otoksen. 28-vuotias mallikaunotar esittelee täydellistä bikinivartaloaan Thaimaan matkallaan otetussa tuoreessa Instagram-kuvassa. Kuva on saanut jättisuosion, sillä tähän mennessä siitä on tykännyt jo 68.000 käyttäjää.

Bar Refaeli aloitti malliuransa mainoksissa ennen kuin oli edes kahdeksan kuukauden ikäinen. Hän on esiintynyt monien julkaisujen, kuten Ellen, Maximin ja GQ-lehtien kansissa. Neito tunnetaan myös muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta.