Fast & Furious -kaunottaren kuva ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähti Michelle Rodriguezin tunnetaan erityisesti rooleistaan, joissa hän esittää kovanaamaisia ja ohjat omin käsiinsä ottavia naissankareita. Tähti paljasti taannoin Entertainment Weekly -lehdelle olevansa bi-seksuaali. Hänet on sittemmin yhdistetty esimerkiksi mallikaunotar Cara Delevigneen.

Michelle Rodriguez nousi suuren yleisön tietoisuuteen erityisesti Fast and Furious -elokuvasarjan myötä, ja nyt tähti on jakanut elokuvien teemaan sopivan kuvan sosiaalisessa mediassa. Otoksessa näyttelijätär esittelee näyttäviä joogakykyjään seisomalla käsillään bikineissä Bugatti-luksusauton vieressä.

Yhdysvaltojen Texasissa varttunut Michelle Rodriguez, oikealta nimeltään Mayte Michelle Rodriguez, teki läpimurtoroolinsa vuonna 2000 Girlfight-elokuvassa. Sittemmin näyttelijätär on nähty lukuisissa Hollywoodin suuren budjetin toimintaelokuvissa. Hän on esittänyt myös Ana Lucia Cortezin roolia suositussa Lost-sarjassa neljässä tuotantokaudessa.