Kyllästyitkö Pharrellin Happy-videoon? Miehet syttyvät takuulla tähän

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

R&b-muusikko Pharrell Williams on lahjakkuus, joka on vasta viime aikoina alkanut saada ansaitsemaansa tunnustusta. Miehen G I R L -albumi on eräs albumilistojen soitetuimmista, ja sen hittisingle Happy on soinut radioasemilla kyllästymiseen asti.

YouTube
YouTube

Mikäli olet kyseiseen musiikkivideoon lopen kyllästynyt, nyt Pharrellilla on tarjota jotain uutta. Tähden Marilyn Monroe -musiikkivideolla nähdään trikoopöksyisiä seksikkäitä tanssijatyttöjä, joiden kanssa Willams äityy tanssahtelemaan keskellä tanssistudiota. Videolla cameon tekee Kelly Osbourne.

Pharrell Williams on muusikko ja tuottaja, jota esimerkiksi Justin Timberlakella on kiittäminen soolouran menestyksen suhteen. Williams tuotti Chad Hugon kanssa suurimman osan tähden Justified-debyyttialbumista, minkä lisäksi hän on tehnyt yhteistyötä lukuisten artistien kanssa, kuten Gwen Stefanin, Robin Thicken, Jay-Z:n ja Snoop Doggin kanssa.