Seksikkäin DJ-kaunotar kuntosalilla – pyykkilautavatsa selfiessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen televisiopersoona Lauren Pope on tullut kuuluisaksi TOWIE-sarjasta, jossa nainen on nähty vuodesta 2010 asti. 31-vuotias kaunotar on tehnyt uraa myös glamourmallina, musiikkituottajana ja tiskijukkana.

Nyt Laurenin treenatut muodot nähdään seksikkäässä kuntosalikuvassa, jossa Pope nähdään sporttivaatteet yllään. Neitokaisen vatsa paljastuu minitopin alta, ja kuva kertoo sen, ettei tähti ole unohtanut tehdä vatsalihasliikkeitä treenatessaan.

Lauren Pope aloitti uransa tiskijukkana vuonna 2007, jolloin Nuts-lehti nimesi hänet maailman seksikkäimmäksi DJ:ksi. Tämän jälkeen hän alkoi tuottaa musiikkia artisteille. Lokakuusta 2010 lähtien Lauren on nähty TOWIE-sarjassa kaikilla sen yhdeksällä tuotantokaudella. Neito lanseerasi vuonna 2007 oman Hair Rehab London -hiustenpidennyssarjan.