Paul Walkerille odottamattomat tuuraajat Fast & Furiousiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailma sai äskettäin kuulla, että edesmenneen Fast & Furious -tähden Paul Walkerin veljet Caleb ja Cody tulisivat tekemään kesken jääneeseen Fast and Furious 7 -elokuvaa muutamia Paulin toimintakohtauksia. Tieto kantautui elokuvan Facebook-sivuilta.

Toimintatähti Vin Diesel vieraili tuolloin kertomansa mukaan myös Walkerin perheen luona. Hän sai koskettavan viestin tämän isältä, jonka mukaan Paul rakasti Viniä erimielisyyksistä huolimatta. Diesel vietti myös aikaa tähden biologisten veljien kanssa. Mies julkaisi Facebook-sivuillaan otoksen, jossa hänet nähdään Walkerin veljesten kanssa kuvauspaikalla.

Paul Walker kuoli marraskuussa siihen, että häntä kyydinnyt Porsche ajautui suurella nopeudella puuhun. Auton nopeus oli törmäyshetkellä 160 kilometriä tunnissa. Mies muistetaan parhaiten Fast & Furious -elokuvasarjasta.