Venäläisessä liikennevideossa yllätyskäänne – tätä et osannut odottaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Auton kojelaudalle asennettavat videokamerat ovat erittäin yleisiä venäläisten autoilijoiden keskuudessa kaoottisen liikennekulttuurin, huijareiden ja korruptoituneiden viranomaisten vuoksi. Oudoimmat ja hurjimmat liikennevideot löytävät usein tiensä Youtubeen muun maailman hämmästeltäviksi.

YouTube
YouTube

Tuore Youtube-video noudattelee parin kuukauden takaista YouTube-hittiä, jossa katsoja yllätettiin perin pohjin. Tällä kertaa nainen ajaa autoa talvisessa ja pimeässä maastossa, kunnes hän törmää koiraan. Nainen menee tarkistamaan, onko maassa makaava eläin kuollut. Hänen kääntyessä poispäin koira nouseekin ylös, juoksee naisen auton ratin taakse ja lähtee ajamaan pois.

Tässä vaiheessa ei liene kenellekään epäselvää, ettei kyseessä ole oikea kojelautakameran tallentama tilanne. Sen sijaan kyseessä on varsin kekseliäällä tavalla suosittua internet-ilmiötä hyödykseen käyttävä Subaru XV -auton venäläinen mainosvideo.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.