Ashley Benson jakoi rintavia lomakuvia – näytti olevan lämmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Ashley Benson on noussut nopeassa ajassa Hollywoodin nuorten tähtien kärkikastin lieppeille. Kohutusta Spring Breakers -elokuvasta muistettava tähti näyttelee nykyisin Pretty Little Liars -sarjassa.

Ashley Benson vietti suurimman osan Spring Breakers -elokuvasta bikineissä, joten kyseisiin vaatekappaleisiin pukeutuminen lienee tähdelle jo melko tuttua. Nyt näyttelijätär on jakanut Instagramissa kaksi tuoretta otosta, joissa hän poseeraa ystävättärensä kanssa niukoissa bikineissä uima-altaan äärellä.

24-vuotias Ashley Benson syntyi Kaliforniassa. Hän on näytellyt aiemmin Päivien viemää -saippuasarjassa sekä Eastwick ja Pretty Little Liars -sarjoissa. Neito on hyvää pataa myös Spring Breakers -elokuvan vastanäyttelijänsä James Francon kanssa. Parin välille onkin viritelty romanssia, vaikka he ovat sanoneet olevansa vain ystäviä.