Mies paistoi olutta paistinpannulla – hämmentävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keksintöjä ei syntyisi ilman kokeilua, mutta aina kaikki uuden testaaminen ei mene putkeen. Ruoanlaitossa voidaan aterioita monesti valmistaa alkoholijuomilla maustamalla. Liekö eräällä miehellä ollut tällainen mielessä, kun hän kaatoi paistinpannulle olutta.

YouTube
YouTube

Newcastle Brown Ale -olut ei kuitenkaan reagoinut lämmitykseen odotetulla tavalla, ja lopputulos oli vähintäänkin kiinnostava. Olut muuntui pannulla oudonnäköiseksi mönjäksi, joka ei ainakaan ruokahalua herättänyt.

Se muistuttaa koostumukseltaan erehdyttävästi vihreää tököttiä takavuosien Flubber -maailman mahtavin mönjä -elokuvasta. Kyseinen mömmö lenteli Robin Williamsin tähdittämässä elokuvassa villisti pitkin seiniä. Daily Mirror -lehden mukaan miehen täytyi kokkaamisen lopuksi heittää pannun sisältö roskiin.