Miley Cyrus pääsi sairaalasta – kiertue jatkuu suunnitelmien mukaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on viime viikkoina koulunnut keikkalavoja Bangerz-kiertueensa merkeissä. Tähti joutui kuitenkin taannoin sairaalaan antibiooteista johtuneen allergiakohtauksen vuoksi, ja osa suunnitelluista keikoista jouduttiin perumaan.

Nyt 21-vuotias laulajatar on kuitenkin jälleen terve. Miley Cyrus ehti viettää sairaalassa yhteensä yhdeksän vuorokautta. Hän piti faneihinsa tiiviisti yhteyttä Twitterin kautta, ja muun muassa kertoi allergiakohtauksen johtuneen sivuontelotulehdukseen määrätystä lääkkeestä.

E! News -sivuston mukaan Miley Cyrusin kiertue jatkuu ensi viikolla Euroopan keikkojen merkeissä aikaisemmin suunnitellun aikataulun mukaisesti. Taannoinen sairaalareissu ei siis tule todennäköisesti vaikuttamaan tähden kesäkuiseen Helsingin esiintymiseen.

Miley Cyrusin Bangerz-albumin kiertue rantautuu Suomeen 1. kesäkuuta 2014. Taannoinen kohu keikkojen mahdollisesta perumisesta päättyi suomalaisittain onnellisesti, sillä Hartwall Areenan konsertit järjestetään normaalisti.