Sons of Anarchy -televisiosarjasta tehdään peli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa Sub-kanavalla esitettävä suosittu Sons of Anarchy -televisiosarja kertoo samannimisen moottoripyöräjengin jäsenten edesottamuksista. Sarja on Yhdysvalloissa yksi FX-televisiokanavan suosituimmista ohjelmista, ja sitä on seurannut viikoittain lähes viisi miljoonaa silmäparia.

YouTube
YouTube

Huippusuositun televisiosarjan on paljastettu kääntyvän myös videopeliksi. Sarjan luoja Kurt Sutter paljasti lisätietoa Sons of Anarchy -pelistä Twitteriin lähettämissä viesteissään. Hänen mukaansa sarjan videopeliversiosta tulee ensimmäisestä persoonasta, eli pelaajan hahmon näkökulmasta, kuvattu toimintaseikkailu, jonka visuaalinen ilme tulee olemaan laatuluokkaa.

Sons of Anarchyn seitsemäs ja viimeinen tuotantokausi alkaa Digital Spy -sivuston mukaan Yhdysvalloissa myöhemmin tänä vuonna. Kurt Sutter on myös paljastanut, että suunnitteilla on toinenkin Sons of Anarchyn maailmaan sijoittuva sarja. Se seuraisi moottoripyöräkerhon alkuvaiheita 1960-luvulla.