Vinkit nautinnollisempaan lesboseksiin – himoja säästelemättä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni nainen saattaa pyöritellä mielessään mahdollisuutta eroottiseen kokemukseen saman sukupuolen edustajan kanssa. Seksi toisen naisen kanssa pitää sisällään muitakin erilaisia elementtejä sen ilmeisimmän lisäksi. Cosmopolitan-lehti antaa artikkelissaan ohjeet hekumalliseen lesbokokemukseen.

Neitokainen saattaa luulla olevansa lesboseksin mestari ilman kokemuksen häivääkään. Naiset ovat kuitenkin erilaisia, eivätkä samat kikat toimi kaikilla. Kun olet ensimmäistä kertaa kauniimman sukupuolen edustajan kanssa sängyssä, kuuntele partnerisi toiveita ja opettele tyydyttämään hänet tavalla, josta hän nauttii eniten.

On mahdollista harrastaa seksiä esimerkiksi strap on -dildolla, joka kiinnitetään vartaloon valjailla. Toisen naisen voi tyydyttää käsin, mutta on hyvä panostaa kosketuksessa muuallekin kuin vaginan alueelle. Nännit ovat erogeeninen alue, joka saa harmittavan vähän huomiota. Niitä voi nipistellä, vetää, nuolla ja purra – parasta on kokeilla eri lähestymistapoja ja katsoa, mikä niistä tekee kaunottaren hulluksi.

Peppuun tarttuminen kesken hekuman saattaa tuottaa entistä enemmän kiihottavia väristyksiä pitkin seksikumppanin vartaloa. Omille käsille kannattaa antaa kunnolla töitä, ja vaikka olisikin uppoutunut esimerkiksi suuseksin antamiseen, sormet voivat seikkailla partnerin keholla. Ole luova ja pidä hauskaa. Jos upea viettelijättäresi on saamassa orgasmia, pidä liikkeesi varmoina loppuun asti.

Älä muuta tahtia – jollei hän sitten pyydä nopeuttamaan tai voimistamaan liikettä. Myös erilaisia leluja, kuten nipistimiä, vibraattoreita ja sauvoja voi käyttää aktissa mielensä mukaan. Pääasia on, että molemmat tuntevat olonsa hyväksi ja kiihoittuneeksi. Jos kyse on satunnaisesta seksikumppanista, pidä hänen kanssaan huoli suojauksesta. Mikäli lainaat random-neitokaiselle dildoasi, käytä sen päällä kondomia.

Rakastajattaren saa tuntemaan olonsa erityiseksi osoittamalla intohimoa häntä kohtaan ja kertomalla naiselle esimerkiksi kuinka hyvältä hän tuoksuu. Älä kuitenkaan kerro hänelle kuinka upealta hän maistuu – näytä se konkreettisesti. Laita sormesi omaan suuhusi ja imaise kunnolla, kun olet kosketellut häntä erityisistä paikoista.