Yllättävä näky rannalla: Povipommi ratsasti joutsenella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimmassa Stara-kaupunkilehdessä haastattelussa oleva italialaissyntyinen bikinimallien supertähti Claudia Romani tunnetaan myös lempinimellä Seksikkäin futisfani. Viikonloppuna Claudia nähtiin merellisissä tunnelmissa Floridassa.

Romani kuvattiin Miami Beachin uimarannalla melkoisen pienissä bikineissä, ja hänellä oli mukanaan suurikokoinen puhallettava joutsen. Rannalla olijat saivat varmasti hieraista silmiään moisen näyn edessä, varsinkin kun Claudialla näytti olevan vaikeuksia pysyä joutsenen päällä.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa. Claudia kertoi Staran haastattelussa näkemyksensä kuntoilusta ja naiskauneudesta.