George Clooney yllättäen kihloihin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti George Clooney kohahdutti helmikuussa viihdemaailmaa kertomalla, että hän suunnittelee siirtyvänsä eläkkeelle näyttelemisestä. Mies tahtoo tulevaisuudessa keskittyä enemmän ohjaajan rooliin, johon hän otti jo menestyksekkäästi tuntumaa The Monuments Men -elokuvassa.

George Clooneyn ja hänen pitkäaikaisen rakkaansa Stacy Keblerin tiet erosivat viime vuoden heinäkuussa, koska näyttelijäkomistus ei tahtonut asettua ja saada lapsia. Nyt miehen kuitenkin kerrotaan yllättäen rengastaneen tyttöystävänsä Amal Alammuddin. 36-vuotias lakinainen on nimittäin nähty Malibussa sijaitsevassa Nobu-sushiravintolassa nimetön timanttisormuksella varustettuna.

Vaikka pari ei ole vielä vahvistanut edes seurusteluaan, väittää Entertainment Tonight kaksikon pitäneen yhtä jo viime vuoden lokakuusta saakka. Heidät on nähty yhdessä useissa eri yhteyksissä ja hyvin läheisissä tunnelmissa. Amal oli esitellyt timanttisormustaan ravintolaseurana olleelle Cindy Crawfordille ja Edward Nortonille.

52-vuotias Clooney on vinkannut, että hän saattaisi siirtyä pysyvästi kameroiden toiselle puolelle tuottajaksi tai ohjaajaksi. Hän kertoi Lontoossa järjestetyssä The Monuments Men -elokuvan ennakkonäytöksessä, että joskus elokuvabisneksessä tulee eteen aika, jolloin yleisö tahtoo näyttelijät pois kameroiden edestä. Clooneyn mukaan hänen aikansa on pian.

Oscar-voittaja George Clooney ohjasi ja käsikirjoitti The Monuments Men -elokuvan yhdessä Grant Heslovin kanssa ja pääosissa nähdään Clooneyn lisäksi Matt Damon ja Bill Murray. Tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa kerrotaan natsien varastamista arvotaide-esineistä.