Uusi kuvavillitys leviää verkossa – kissaburritot tulevat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetin suosituimmista otuksista, eli kissoista, on tehty useita kuvailmiöitä nettiin. Yhdessä kissat pääsivät parrakkaiden miesten kanssa kuviin ja toisessa katit poseerasivat seteleitukkojen kanssa. Nyt viiksekkäät karvakuonot pääsevät esittämään kissaburrittoja peittoihin ja mattoihin käärittynä.

Netissä leviää villitys, jossa kuvan pääosaan nousevat tekstiilien sisään käärityt kissaeläimet. Mirrit tunnetusti tykkäävät tunkea itsensä peittojen alle tai vaikkapa lattialla olevien housujen punttiin. Kuvien perusteella ei kuitenkaan voi sanoa, että jokainen kissa pitäisi burritona olemisesta.

Söpöimpiä lienevät pienet kissanpennut, jotka kurkistelevat suurine korvineen peiton, sukan tai pyyhkeen sisältä. Kilteimmät kissat viihtyvät kapaloissaan pitkään ja päiväunien ajan, mutta suurin osa eläimistä todennäköisesti häippäsee viltin välistä heti kuvan ottamisen jälkeen. Kissaburritoa voi kutsua myös osuvasti purritoksi, koska kissan kehräämistä sanotaan myös purraamiseksi englanninkielisen sanan mukaan.