Baarimikolla sairas koira – pariskunta jätti 1 000 dollarin tipin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vieraitakin ihmisiä voivat yhdistää hämmentävän tavalliset asiat. Rakkaus eläimiin on hyvä esimerkki siitä, että vaikkapa koiran kärsimys voi saada tuntemattomien sydämet heltymään. Nyt erään newjerseyläisen baarimikon elämä sai uuden käänteen.

Christina Summittilla oli kädessään tassutatuointi, joka herätti hänen asiakkainaan olleen pariskunnan huomion. Hekin rakastivat koiria, ja tiedustelivat, millainen karvatassu baarimikon kotoa löytyi. 37-vuotias työntekijä paljasti omistavansa Tucker-nimisen labradorinnoutajan, joka oli eläinsairaalassa. Koira oli joutunut kalliiseen leikkaukseen nieltyään kovan muovisen pallon.

Summitt uskoi huolensa asiakkailleen ja kertoi, ettei tiennyt miten maksaisi leikkauskulut. Hän ei kolmesta työpaikasta ja aviomiehen kokopäiväisestä työstä huolimatta pystynyt kunnolla edes elättämään perhettään. Pari heltyi ja jätti Christinalle tuhannen dollarin tipin. Clinton hotellin johtaja kertoi, että kyseinen mies on ennenkin antanut isoja tippejä, uutisoi CNN.