Tori Spellingin pettäjämies keksi syyn uskottomuudelleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hills 90210 -sarjan teini-ikoni Tori Spelling on ollut monta vuotta julkisuudessa lähinnä perhe-elämänsä tiimoilta. Maineikkaaseen tuottajasukuun kuuluva nainen joutui ongelmiin, kun hänen aviomiehensä Dean McDermott tunnusti pettäneensä vaimoaan.

Mies hakeutui hoitolaitokseen paljastuksensa jälkeen. Radar Onlinen mukaan 47-vuotias McDermott tylytti äskettäin Toria väittäen, etteivät onnellisesti naimisissa olevat miehet petä vaimojaan. Yhteinen realityohjelma on saanut pariskunnan riitelemään yhä enemmän.

Spellingiä on varoiteltu jatkamasta TV-ohjelmaa, koska se voisi tuoda mukanaan lisäongelmia parin liittoon. Dean McDermott kokee, että sarja esittää hänet pahana tyyppinä ja Tori-vaimon enkelinä. Julkkiskaunotar kuitenkin haluaisi jatkaa sarjan kuvauksia.

Dean McDermott petti Tori Spellingiä 28-vuotiaan naisen kanssa. Mies on tiettävästi kärsinyt alkoholiongelmista, masennuksesta ja mielenterveysongelmista.

Parilla on tiedetty olevan kriisejä, mutta pettämisuutinen tuli faneille ja vaimolle yllätyksenä. Tori kommentoi heti tapauksen jälkeen Tori & Dean: Home Sweet Hollywood -televisio-ohjelmassaan, ettei olisi millään pystynyt antamaan miehelleen enempää seksiä. Julkkispari avioitui vuonna 2006 ja heillä on neljä lasta.