Bar Refaeli on tyrmäävän kaunis myös meikittömänä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

28-vuotias israelilaismalli Bar Refaeli valloitti maailman muotilavat päädyttyään Leonardo DiCaprion tyttöystäväksi. Parin lempi ei leiskunut kauaa, mutta nainen sai nopeasti vakiinnutettua itselleen uran muodin parissa.

Nyt Bar julkaisi meikittömän otoksen, jossa hän ajaa autoa. Neitokainen on otoksessa vierailemassa kotimaassaan Israelissa. Instagram-kuva todistaa, ettei tähti tarvitse paljon meikkiä kuvankauniille kasvoilleen.

Äskettäin Refaelin julkaisema bikinikuva keräsi Instagramissa yli 70.000 tykkäystä. Hän on esiintynyt monien julkaisujen, kuten Ellen, Maximin ja GQ-lehtien kansissa. Neito tunnetaan myös muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Bar juonsi viime vuonna kotimaansa Israelin X Factor -ohjelman ensimmäisen kauden.