Danielle esitteli kuntokuurin tuloksia vähäpukeisena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa on runsaasti glamourmalleja, jotka poseeraavat tiuhaan tahtiin paikallisten viihdelehtien sivuilla. Yksi heistä on ex-missi Danielle Lloyd, joka meni äskettäin naimisiin jalkapalloilija Jamie O’Haran kanssa. Samalla uhkean neitokaisen nimi vaihtui Danielle O’Haraksi.

Nyt 30-vuotias kolmen lapsen äiti nähdään jälleen esittelemässä kovan treenin ja laihdutuksen avulla timmiksi saamaansa vartaloaan. Danielle Lloyd jakoi Instagram-tilillään muun muassa uuden bikinikuvan ja viiden kuukauden treenauksen tulosta esittelevän otoksen.

Entinen Miss Englanti Danielle Lloyd menetti aikanaan missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin. Viime vuonna nettioperattori Orange julkaisi Britannian haetuimpien julkkistähtien nimet, ja kymmenen kärkijoukkoon mahtui tuolloin myös Danielle Lloyd. Ykkösenä komeili Cheryl Cole.