Lapsi syntyi moottoritiellä – aviomies joutui kätilöksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin uutisiin päätyy kertomuksia, joiden mukaan naiset eivät ole ehtineet sairaalaan synnyttämään. Sen sijaan pienokaiset ovat tulleet maailmaan vaikka keskellä omaa kotia, autotiellä tai rantaa. Nyt eräs floridalainen raskaana oleva nainen synnytti keskellä liikennöityä moottoritietä.

Hän matkusti miehensä kanssa kohti sairaalaa, mutta lapsi päätti syntyä aikaisemmin, ja aviomiehen oli pakko pysäyttää auto tien varteen. Mies ryhtyi hätäkätilöksi ja auttoi naista synnyttämään lapsen, minkä jälkeen pari pääsi vihdoin sairaalaan. Sekä äiti että lapsi ovat tällä hetkellä hyvässä kunnossa.

– Nainen ohjasti miestään kaiken läpi – hän on sairaanhoitaja. Mies sai saatettua lapsen maailmaan, kertoi floridalaisen sairaalan henkilökunnan jäsen David Porter CBS-kanavalle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.