Uskottomuusskandaali paisuu – Tori Spelling sairaalaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hills 90210 -sarjan tähden Tori Spellingin luksuselämä on heittänyt häränpyllyä viime aikoina. Hänen aviomiehensä Dean McDermottin uskottomuus tuli ilmi heidän yhteisen Tori&Dean-realitysarjansa jaksossa, minkä jälkeen media on käsitellyt jatkuvasti suhdekriisiä julkisuudessa.

Alunperin alkoholi- ja mielenterveysongelmissa kamppailleen Dean McDermottin kerrottiin pettäneen vaimoaan 28-vuotiaan Emily Goodhandin kanssa. Nyt suhteita kerrotaan kuitenkin olevan enemmän. Tori Spelling ei ole reagoinut tilanteeseen tyynesti, ja naisen kerrotaan hakeutuneen sairaalahoitoon kuuden päivän ajaksi.

40-vuotias Spelling dokumentoi aviokriisiään parhaillaan True Tori -reality-ohjelmassaan. Torin paino on myös laskenut ongelmatilanteessa huomattavan alas, mikä huolestuttaa hänen lähipiiriään. McDermottiin väitetään tunnustavan muitakin suhteitaan realityohjelmassa.

– Laastari revitään taas pois, ja Dean myöntää Torille pettäneensä häntä muidenkin naisen kuin pelkästään torontolaisen Emily Goodhandin kanssa. Oli yhden illan juttuja, ei kovin pitkään kestäneitä suhteita. Dean ei ollut rakastunut naisiin, se oli vain todellisuuspakoa, paljasti eräs lähde Radar Online -sivustolle.

Dean McDermott hakeutui tiettävästi hoitolaitokseen paljastuksensa jälkeen. Hän on kuitenkin ollut nyt Torin rinnalla. Radar Onlinen mukaan 47-vuotias McDermott tylytti äskettäin Toria väittäen, etteivät onnellisesti naimisissa olevat miehet petä vaimojaan. Yhteinen realityohjelma on saanut pariskunnan riitelemään yhä enemmän. Julkkispari avioitui vuonna 2006 ja heillä on neljä lasta.