Uusia tähtiä Weekend Festivaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Weekend Festival julkaisi jälleen esiintyjiä, joista nimekkäimpänä tähtenä saapuu mukaan kansainvälinen DJ-tuottajakaksikko Dimitri Vegas & Like Mike. Muina tuoreimpina kiinnityksinä nähdään Wolfpack, Redrama, Nopsajalka, K-System, Joonas Hahmo, DJ Dosse ja DJ Elukka.

Dimitri Vegas & Like Mike on kreikkalais-belgialainen DJ-kaksikko, jonka muodostavat Dimitri ja Michael Thivaios. Kaksikko noteerattiin viime vuonna sijalle 6. DJ Magin arvostetussa äänestyksessä. Dimitri Vegas & Like Mike on viime vuosina nähty lähes kaikilla maailman suurimmilla elektronisen musiikin festivaaleilla, ja he ovat tehneet yhteistyötä niin ikään Weekend Festivalilla esiintyvien Martin Garrixin ja Afrojackin kanssa.

Uusien julkistusten myötä Weekend Festivalin artistikattaus on nyt valmis, mutta promoottori Hardi Loogin mukaan yllätysnimiä saattaa vielä olla luvassa. Weekend Festivalista on tänä vuonna rakentumassa aiempaa suurempi kokonaisuus ja sen yhteydessä tullaan näkemään myös oheistapahtumia Helsingin yökerhoissa. Artistien lisäksi festivalilla nähdään myös muita näyttäviä performansseja ja alueelle tuodaan monenlaisia aktiviteetteja festariyleisön iloksi.

Weekend Festivalin lippuja on vielä rajoitetusti saatavilla osoitteissa: www.wknd.fi, www.tiketti.fi ja www.lippupiste.fi alkaen hintaan 69 euroa. Tapahtuman ekslusiivisin lippupaketti on STARA VIP, joka toteutetaan yhteistyössä Staran kanssa.