Lily Allen yllätti faninsa – esitti Beyoncea konsertissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorasuinen brittipoppari Lily Allen vietti muutaman vuoden hiljaiseloa musiikkimaailmasta, mutta tänä vuonna hän on tehnyt paluun studioon ja keikkalavoille. Laulajatar julkaisee toukokuussa uuden Sheezus-albuminsa, josta esimakua on kuultu Hard Out Here ja Air Balloon -singlejen muodossa.

28-vuotias tähti esiintyi viikonloppuna Lontoon G-A-Y -yökerhossa, ja neitokaisen omien kappaleiden lisäksi keikalla kuultiin myös lainabiisi. Lily Allen lauloi Beyoncen Drunk in Love -hitin, ja esiintyi kappaleen aikana Beyoncena vaaleaan perukkiin ja rohkeaan läpikuultavaan mekkoon pukeutuneena. Kuvia kumartamattoman Lilyn tapauksessa on jokseenkin epäselvää, oliko kyse kunnianosoituksesta vai vinoilusta amerikkalaista laulajatarta kohtaan.

Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 MySpace-palvelun kautta. Laulajatar on nykyisin naimisissa Sam Cooperin kanssa ja tekee vahvaa paluuta musiikkibisneksen pariin. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Ethel ja Marnie Rose. Hän on näytellyt pieniä elokuvarooleja, ja neito nähtiin taannoin esimerkiksi Elisabeth-elokuvassa.