Miley Cyrus avautui sairastumisestaan: ”Se oli pelottavaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus koluaa parhaillaan keikkalavoja Bangerz-kiertueensa merkeissä. Tähti joutui kuitenkin taannoin sairaalaan antibiooteista johtuneen allergiakohtauksen vuoksi, ja osa suunnitelluista keikoista jouduttiin perumaan. Kiertue on sittemmin jatkunut normaalisti.

Nyt 21-vuotias laulajatar on avautunut allergiakohtauksestaan ja sairaalassa viettämästään ajasta. Ryan Seacrestin haastateltavana ollut Miley Cyrus kertoi sairastumisen olleen pelottava kokemus, ja sänkypotilaana vietetyn ajan puolestaan olleen erittäin tylsää.

– Se oli niin pelottavaa… Olin myrkyttänyt itseni jollain, mille en tiennyt olevani kauhealla tavalla allerginen, Miley kuvaili.

– Minulla oli lääkitys päällä viiden päivän ajan, ja kaikki meni hyvin. Kun heräsin kuudentena päivänä, en saanut henkeä ja ihoni oli aivan sekaisin, tähti jatkoi.

Miley Cyrus vietti sairaalassa yhteensä yhdeksän vuorokautta. Tähti kulutti aikaa ja piti faninsa ajan tasalla tietenkin jakamalla lukuisia selfie-kuvia sosiaalisessa mediassa.

– Minulla oli niin tylsää, että minua itketti. Makasin sängyllä koneisiin kiinnitettynä. Joka toinen tunti joku nainen tuli tökkimään minua neulalla, Miley Cyrus avautui.

E! News -sivuston mukaan Miley Cyrusin kiertue jatkuu ensi viikolla Euroopan keikkojen merkeissä aikaisemmin suunnitellun aikataulun mukaisesti. Taannoinen sairaalareissu ei siis tule todennäköisesti vaikuttamaan tähden kesäkuiseen Helsingin esiintymiseen. Miley Cyrusin Bangerz-albumin kiertue rantautuu Suomeen 1. kesäkuuta 2014.