Rihanna yläosattomissa Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on viime aikoina ollut otsikoissa enimmäkseen seurustelusuhteensa merkeissä. Laulajattaren huhutaan seurustelevan parhaillaan räppäri Draken kanssa, ja hänen exänsä Chris Brown istuu edelleen vankilassa Rihannan pahoinpitelystä.

Nyt Rihanna on vaihteeksi noussut otsikoihin myös ulkoisen olemuksensa ja sen esittelemisen vuoksi. Tähti poseerasi Vogue-lehden Brasilian versiossa seksikkäissä kuvissa, joista osassa hänet nähdään yläosattomissa. Mikä parasta, Rihanna on jakanut rohkeita kuvia myös omalla Instagram-tilillään.

Drake ja Rihanna viettivät äskettäin 16 vieraansa kanssa yksityisen ravintolaillan syömällä ja juhlimalla ravintolassa aamun tunteihin saakka. Laskun kerrotaan olleen noin 7.000 dollaria. Rihannan kerrottiin äskettäin olevan addiktoitunut juustonaksuihin. Hän on erittäin mieltynyt Wotsits-merkin naksuihin ja tilaa niitä aina hotellisviitteihinsä ja limusiiniinsa. 26-vuotias laulaja on kummallisen mieltymyksensä takia henkilökuntansa naurun kohde, koska vaatii herkkuja mukaan joka tilanteeseen.