10 asiaa, joita pariskunnat nykyisin tekevät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Trenditietoiset parit pukeutuvat muotivaatteisiin, kokkaavat avokadopastaa ja lomailevat paikoissa, joissa kukaan muu ei ole vielä käynyt. Heidän jääkapistaan löytyy kampasimpukoita ja työmatkat taitetaan Jopolla tai käyräsarvisella polkupyörällä. Nyt on listattu pariskuntien lempiharrastukset vuonna 2014.

Matkustaminen on yhä helpompaa ja edullisempaa nykyaikana. Pariskunnat pakkaavatkin kernaasti matkalaukkunsa aina mahdollisuuksien tullen. Rantalomien sijaan monet suuntaavat ikimuistoisille kaupunkireissuille esimerkiksi Euroopan salattuihin kohteisiin. Toinen suosittu harrastus liittyy ruokaan, kun kumppanukset loihtivat toisilleen tai yhdessä suussa sulavia annoskokonaisuuksia.

Yksi hauska ajanviete on nettikaupoissa pörrääminen. Pariskunnat voivat kahlata yhdessä nettikirpputoreja tai erikoisliikkeitä kotisohvalla kahvia nautiskellen. Mikäli tunnelma äityy intiimiksi, voivat sydänkäpyset riisua vaatteet pois ja antautua villin vireen vietäviksi. Seksi on nykyisin avointa ja kokeellista, eivätkä parit tohdi jättää rakastelemista vain pimeään makuuhuoneeseen.

Osa nuorista pariskunnista intoutuu keräilemään jotain yhdessä. Oli sitten kyseessä geokätköily tai postimerkit, voi harrastus kerryttää yhteisiä muistoja tavallisia leffailtoja paremmin. Myös arkipäivän tarjoushaukat ovat voimakkaampia tiiminä liikkuessaan, joten alennusmyynnit voi nimetä suosittujen harrastusten joukkoon. Kuiteista voi myöhemmin laskea, kuinka monta euroa pari jälleen säästi ostoksissaan.

Terveelliset elämäntavat ovat suurimmalle osalle enemmän sääntö kuin poikkeus. Liikunta ja terveellinen ruokavalio voivat jalostua myös hauskaksi harrastukseksi, jossa molemmat osapuolet tutkivat tietoa aiheesta ja edesauttavat toistensa parempia suorituksia. Seurustelusuhteessa olevat voivat myös fanittaa samaa yhtyettä tai julkkista. Musiikkikeikat ovat nautinnollinen tapa vaihtaa vapaalle ja kumppanit saavat helposti ihania muistoja livenä nähdyistä kappaleista, joiden aikana voi pitää kädestä kiinni tai antautua syleilyyn.

Elokuvia harrastavien parien on helppo keksiä tekemistä jokaiselle vapaaillalle. Heidän kotonaan on todennäköisesti massiivinen kotiteatteri ja parhaimmassa tapauksessa katselunautintoja voidaan tunnelmoida erilaisilla teemoilla. Tällaiset parit voivat sopia elokuvista vuorotellen tai vaikkapa edetä viikoittain genre kerrallaan. Harrastuksista kertoi CircleMe-sovellus.