Hohtoa makuuhuonepuuhiin – nämä alusvaatteet ainakin huomataan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet muistavat lapsuudestaan erilaiset pimeässä hohtavat lelut ja oman huoneen seinille sekä kattoon kiinnitettävät koristeet. Fosforin voimalla hohtavavien asioiden kanssa leikkiminen ei kuitenkaan ole enää pelkkä lasten etuoikeus.

hohtavaalusvaate30042014

Cosabella-vaatemerkki on tuonut markkinoille Glow-malliston. Kyseessä ovat naisten pimeässä hohtavat alusvaatteet, joita on saatavilla valkoisen, oranssin ja sini-vihreän värisinä. Aivan halpoja Glow-alusvaatteet eivät ole, sillä esimerkiksi rintaliivit maksavat 95 dollaria, eli alle 70 euroa.

Glow-alusvaatteita täytyy pitää jonkin aikaa valossa, jotta ne hohtaisivat pimeässä. Tämä kannattaa pitää mielessä, jotta esimerkiksi kirjaimellisesti loistaviksi suunnitellut makuuhuoneleikit eivät viivästyisi nolosti.