Kate Upton kuvattiin New Yorkissa – ei säästellyt kaula-aukossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

21-vuotias Kate Upton lukeutuu tämän hetken suosituimpiin nouseviin huippumalleihin, ja hänet halutaan mainoksiin, elokuviin ja lehtien kansikuviin. Kate on nyt myös elokuvatähti, sillä hänen tähdittämänsä Se toinen nainen-elokuva sai taannoin ensi-iltansa Yhdysvalloissa.

Kate Upton vieraili taannoin New Yorkissa töiden merkeissä, eli poseeraamassa kameroiden edessä. Mallikaunotar kuvattiin kaupungin kaduilla yllättävänkin arkisen näköisiin vaatteisiin pukeutuneena. Tähden kaula-aukko kuitenkin herätti arvatenkin ihmisten huomiota.

Kate Upton on mallikaunotar, mutta hän on jo esiintynyt lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.