Lentoyritys tarjoaa seksilennätyksiä pariskunnille – ja myös ryhmille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet miehet ja naiset rehvastelevat sillä, että ovat joskus liittyneet niin sanottuun Kymppikerhoon, eli harrastaneet seksiä lentokoneessa sen ollessa taivaalla. Alalle on ilmestynyt jo useampiakin yrittäjiä, jotka lennättävät ihmisiä seksilennoille.

Nyt Kymppikerhoon pääsyä tarjoaa myös Las Vegasissa toimiva lentoyritys Love Cloud, joka lennättää pariskunnan tai korkeintaan kuusihenkisen ryhmän Cessna 421 Golden Eagle -yksityiskoneella ”taivaisiin” noin 800 – 5.000 dollarin hinnalla lennon pituudesta riippuen.

Yhtiön 32-vuotias perustaja Andy Johnson kertoo kokemuksen olevan pariskunnille hyvin romanttinen. Lentokone on sisustettu alaan liittyvillä materiaaleilla ja väreillä kuin hääsviitti konsanaan. Palvelu sisältää myös kondomit ja liukasteet sekä myös esimerkiksi suklaata ja kukkia.