Jäätävä näky! Norjassa syntyi black metal -lammas

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Black metal on äärimmäisen metallimusiikin alalaji, jonka tunnusmerkkeihin kuuluvat synkät ja kylmät äänimaailmat sekä tunnelma. Lajityyppiin yhdistetään usein Norja, josta monet tunnetuimmat black metal -bändit ovat kotoisin, sekä niin kutsutut corpse paintit, eli yleensä mustavalkoiset kasvomaalaukset.

Nyt juuri Norjassa on syntynyt erikoisen näköinen lammas, joka on ehditty nimetä mediassa jo black metal -lampaaksi. Sorkkaeläimen kasvojen musta kuviointi muistuttaa nimittäin melkoisesti esimerkiksi Immortal-yhtyeen jäsenten kasvomaalauksia. Batmanin mukaan nimetty Batlam-lammas syntyi Blackforestmag.com-sivuston mukaan jokseenkin ironisesti pääsiäismaanantaina.

Lammas asuu Norjan Naerbossa sijaitsevalla Vitengard-farmilla, joka on osa paikallista, yleisölle avointa tiedekeskusta. Black metallin ja söpöjen eläinten ystävät pääsevät siis laitoksessa vieraillessaan tapaamaan Batlamia.