Rihanna lopetti peittelyn! Paljasti rintansa kokonaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Rihannan yksityiselämä kiinnostaa mediaa, ja viime aikoina hänet on yhdistetty räppäri Drakeen. Kaksikon on huhuttu seurustelleen jo jonkin aikaa, ja heillä on yhdessä pitkä menneisyys. Rihanna ex-poikaystävä Chris Brown istuu parhaillaan vankilassa.

Rihanna on viime päivinä nähty lukuisissa rohkeissa kuvissa, sillä taannoin hän jakoi Instagram-tilillään sarjan Brasilian Vogue -lehteä varten otettuja yläosattomia kuvia. Tähti ei kuitenkaan ole hidastamassa vauhtia vilauttelun suhteen, sillä hän paljastaa ranskalaisen Lui-lehden tuoreen numeron jo etukäteen kohua herättäneessä kannessa rintansa.

Drake ja Rihanna viettivät äskettäin 16 vieraansa kanssa yksityisen ravintolaillan syömällä ja juhlimalla ravintolassa aamun tunteihin saakka. Laskun kerrotaan olleen noin 7.000 dollaria. Rihannan kerrottiin äskettäin olevan addiktoitunut juustonaksuihin. Hän on erittäin mieltynyt Wotsits-merkin naksuihin ja tilaa niitä aina hotellisviitteihinsä ja limusiiniinsa. 26-vuotias laulaja on kummallisen mieltymyksensä takia henkilökuntansa naurun kohde, koska vaatii herkkuja mukaan joka tilanteeseen.