Tässä Justin Bieber aikoo kosia tyttöystäväänsä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen poppari Justin Bieber on nykyään jatkuvasti negatiivisen uutisoinnin kohteena. Viimeksi mies herätti raivoa kiinalaisissa ylistäessään Instagramissa japanilaisia sotarikollisia. Mies joutui ongelmiin myös Yhdysvaltojen rajavartiolaitoksen kanssa.

Bieber joutui nimittäin kuulusteluun yrittäessään päästä takaisin maahan. Nyt Justin on paljastanut faneilleen unelmiensa kosintapaikan, jossa olisi alunperin halunnut kosia tulevaa vaimoaan. Vielä kyseistä naista ei ole tiedossa, vaikka onhan tähti jälleen jonkinlaisissa väleissä eksänsä Selena Gomezin kanssa.

Pari ei kuitenkaan seurustele, koska Gomez hermostui Justinin läheisistä väleistä Kylie Jennerin kanssa. Bieber kertoi äskettäin Instagramissa suunnitelleensa kosintaa Central Parkissa New Yorkissa. Nyt hän aikoo kuitenkin keksiä jotain romanttisempaa, kun se aika koittaa. 20-vuotias miestähti paljasti asian julkaisemansa kuvan avulla.

– Suunnittelin meneväni Central Parkiin kosimaan vaimoani, mutta hitto, joskus asiat muuttuvat. Keksin jotain romanttisempaa, kirjoitti tähti blogiinsa.

Kerroimme taannoin kansalaisadressista, jossa 274.000 allekirjoittanutta vaatii teinipopparin karkottamista maasta. Valkoinen talo ei kuitenkaan ota virallisesti kantaa popparin karkoittamiseen. Rattijuopumus, jatkuva äänekäs biletys, naapureiden häirintä ja huumesyytökset ovat vain muutamia Justin Bieberiin liitettyjä asioita. Poppari ilmoitti taannoin haluavansa tehdä parannuksen vaihtamalla ystäväpiiriään.