Beyoncelle jättitulot kiertueesta – miljoonatulot joka esiintymisestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tällä hetkellä musiikkimaailmaa johtavat tummaihoiset artistit, ja kovimmat vaikutteet mainstream-musiikkiin otetaan funkin, bluesin, hip hopin ja r&b-musiikin perinteestä. Ei siis ihme, että tällä hetkellä monet heistä tienaavat huikeita summia esiintymisistään.

Heidän kuningattarensa on Beyonce, joka on nyt julistettu kaikkien aikojen parhaiten palkatuksi tummaihoiseksi artistiksi. Poppari tienaa miljoona dollaria jokaisesta keikastaan, ja hän lopetti juuri 132 esiintymistä sisältävän Mrs. Carter -maailmankiertueensa. Ei siis ihme, että Billboard-lehti kertoi vastikään hänen tittelistään.

Beyonce suunnittelee aviomiehensä Jay-Z:n kanssa yhteistä 16 kaupungin kiertuetta täksi kesäksi. Laulajatar päihittää tuloksellaan legandaariset artistit Dr. Drestä Princeen ja edesmenneeseen Michael Jacksoniin. Hän tienasi 160 miljoonaa dollaria vuoden 2012 lokakuun ja 2013 lokakuun välisenä aikana.