Cameron Diaz paljasti: Suhde naisen kanssa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaistähti Cameron Diaz on deittaillut vuosia miehiä, mutta kertoi äskettäin viehättyvänsä myös naisista. Hän kertoi ihailevansa usein omaa sukupuoltaan ja sen kauniita edustajia. Watch What Happens Live! -keskusteluohjelmassa kuultiin kuitenkin varsinainen jymypommi.

Cameron kertoi nimittäin juontaja Andy Cohenille kokeilleensa suhdetta naisen kanssa. Diaz myönsi miehen kyselyssä olleensa naisen kanssa – hän ei kuitenkaan määritellyt millainen oli suhteen laatu. Cohenin kysymys viittasi joka tapauksessa intiimiin seksisuhteeseen.

Diaz paljasti taannoin mieltymyksiään, ja paljasti kiinnostuneensa usein etenkin brittiläisistä miehistä heidän huumorintajunsa ansiosta. Suurin miehiin liittyvä inhokki on kuitenkin liiallisen partaveden käyttäminen ja välinpitämätön käytös. Älykkyys on sen sijaan hänen mielestään seksikästä. 41-vuotias Cameron Diaz nähdään pian elokuvateattereissa The Other Woman -elokuvassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat