Coco väitti jättipeppunsa kasvaneen – jakoi kuvia todisteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisjulkkis Nicole Coco Austin tunnetaan pääsääntöisesti siitä, että hän on räppäri Ice-T:n vaimo. Pariskunta tähditti aikoinaan omaa Ice Loves Coco -ohjelmaa, mutta he ovat sittemmin suuntautuneet muihin projekteihin. Ohjelmaa ehdittiin näyttää kolme tuotantokautta.

Coco tunnetaan aviomiehensä lisäksi muodoistaan ja taipumuksestaan esitellä vartaloaan runsaasti julkisuudessa. Nyt 34-vuotias tähti jälleen jakanut Instagram-otoksen omasta takapuolestaan. Coco väittää hänen peppunsa kasvaneen vielä entisestään treenaamisen seurauksena. Katso kuva tästä.

– Sen jälkeen kun twiittasin peppuni kasvaneen kehonrakentamisen tuloksena, kaikki halusivat nähdä kuvan. Siinä se on… Lantioni oli kokoa 40, nyt se on 42, Coco kirjoitti.

Palos Verdesissä Kaliforniassa syntynyt Coco on päätynyt viihdebisnekseen muodokkaan vartalonsa ansiosta. Hänen vanhempansa tapasivat Bonanza-sarjan kuvauksissa. Tähdellä on myös Kristy-niminen sisko, jonka kanssa hän on otattanut kuumia yhteiskuvia. Mallina ja näyttelijättärenä tunnetun Cocon kuuluisampi puolisko lienee kuitenkin rap-maailman legenda Ice-T, joka on ollut naisen aviomies jo 13 vuotta.