Kate Upton sädehtii vintage-bikineissä – tässäkö kesän trendi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron tähtenä tunnettua Kate Uptonia päästään pian ihastelemaan myös valkokankaalla. 21-vuotias vaaleaverikkö on mukana perjantaina Suomen ensi-iltansa saaneessa Se toinen nainen -elokuvassa.

kateupton01052014

Elokuvarooli on epäilemättä tehnyt aina yhtä ihanasta Kate Uptonista tavanomaista ajankohtaisemman. Tähti on ollut viime päivinä runsaasti esillä mediassa, ja nyt hänet nähdään Vogue-lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Kate nähdään kannessa yllään kukkakuvioiset vintage-henkiset bikinit.

Mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.