Poika tuli kaapista – 80-vuotias isoisä osoitti tukea odottamattomalla tavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhuksiin liittyy monenlaisia yleistyksiä. Heidän oletetaan suhtautuvan kilteisesti esimerkiksi tatuointeihin sekä lävistyksiin, ja useat homot sekä lesbot puolestaan ovat varmasti pelänneet isovanhempiensa reaktiota tullessaan ulos kaapista.

Youtube
Youtube

Tuoreella Youtube-videolla 80-vuotias mies antaa kuitenkin kyytiä kummallekin vanhuksiin liittyvälle stereotypialle. Frank Orvino ei iästään huolimatta ole eilisen teeren poikia. Kun miehen pojanpoika Joe Skwarek ilmoitti olevansa homoseksuaali, hän päätti osoittaa hyväksyntänsä varsin näkyvällä tavalla.

Frank meni Joen kanssa Chicagossa sijaitsevaan tatuointiliikkeeseen, missä kumpikin otti samanlaiset tatuoinnit. Frank ja hänen pojanpoikansa ottivat ihoilleen kaksi paksua, mustaa viivaa, jotka tunnetaan tasa-arvon symbolina. Tatuointioperaatio tallentui Youtube-videolle, jolla vanhus myös jakaa ajatuksiaan pojanpoikansa rohkeudesta.