Peniksensä lapsena menettänyt sai sukuelimensä takaisin – ja sai vielä lapsen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jotkut vanhemmat ympärileikkaaavat uskonnollisista syistä poikalapsensa. Nyt uutisoinnin kohteeksi on päätynyt amerikkalaismies, joka menetti pieleenmenneen ympärileikkauksen takia peniksensä seitsemänvuotiaana.

Missisippistä kotoisin oleva Mike Moore oli vasta seitsemänvuotias, kun lääkärien piti amputoida suurin osa elimestä tulehduksen takia. Tämä johti vuosien kiusaamiseen, ensimmäisen avioliiton hajoamiseen ja pitkälliseen masennukseen. Tuskallinen vaihe kääntyi positiiviseen korjausleikkauksen ansiosta.

30-vuotiaan Mooren penistä yritettiin rakentaa uudelleen kolme kertaa, mutta operaatio onnistui vasta, kun kalifornialainen lääkäri Gordon Lee tarttui toimeen vuonna 2007. Kirurgi rakensi toimivan peniksen Miken reiden ihosta.

Mooren onnellisin päivä koitti, kun hänestä tuli vuosien tuskien jälkeen isä. Hänen tukenaan on nykyään uusi vaimo, 25-vuotias Heather. Pari yrittää parhaillaan saada toista lasta vastasyntyneen Memphis-pojan lisäksi, uutisoi Daily Mirror.