Avril Lavignen hitistä raju Black Metal -versio – tunnistako samaksi biisiksi?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Avril Lavigne julkaisi äskettäin tuoreen Hello Kitty -kappaleensa musiikkivideon. Japanilaisesta popista vaikutteita ottanut kappale ja musiikkivideo herättivät huomiota kärjistetyn teemansa myötä. Nyt kyseisestä pop-kappaleesta on tehty alkuperäisestä todella paljon eroava cover-versio.

YouTube
YouTube

Oman versionsa Hello Kitty -kappaleesta on tehnyt Woods of Trees -yhtye. Kokoonpano edustaa black metal -genreä, eli heidän versionsa ei oikein kauempana Lavignen kappaleesta voisi olla. Moni on kuitenkin kommentoinut cover-version yhteyteen, että he pitävät sitä kanadalaislaulajattaren alkuperäisversiota parempana.

Kanadasta alunperin kotoisin oleva Avril Lavigne nousi vuonna 2002 valokeilaan esikoisalbuminsa myötä. Let Go -albumilta yleisö löysi muun muassa Complicated, I’m With You ja Sk8er Boi -kappaleet, jotka nousivat listojen kärkeen. Avril Lavigne meni viime kesänä naimisiin Nickelback-solisti Chad Kroegerin kanssa Ranskassa.