Maailman halutuin sinkkumies on historiaa – äiti vahvisti seurustelun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti George Clooneyn ja hänen pitkäaikaisen rakkaansa Stacy Keblerin tiet erosivat viime vuoden heinäkuussa, koska näyttelijäkomistus ei tahtonut asettua ja saada lapsia. Äskettäin miehen kerrottiin yllättäen rengastaneen tyttöystävänsä Amal Alammuddin. Miehen Nina-äiti on nyt vahvistanut huhupuheet todeksi.

– He ovat älyllisesti samalla tasolla, mikä on hyvin tärkeää Georgelle. Amalin maailma on kaukana Hollywoodin perinteisestä elämäntyylistä, Clooneyn Nina äiti kertoi tyytyväisesti Daily Mailille.

Samaan hengenvetoon äiti hehkutti poikansa uutta rakasta ja ylisti lakifirman omistavan naisen olevan hyvin samanlainen kuin näyttelijänä työskentelevän Georgen. Myös Amal Alammuddin työyhteisön kerrotaan onnitelleen lämpimästi kyyhkyläisiä. Hääkellojen soittoaikaa ei ole vielä paljastettu julkisuuteen. Huhut kihlautumisesta lähtivät liikkeelle, kun 36-vuotias lakinainen oli nähty Malibussa sijaitsevassa Nobu-sushiravintolassa nimetön timanttisormuksella varustettuna.

52-vuotias Clooney on vinkannut, että hän saattaisi siirtyä pysyvästi kameroiden toiselle puolelle tuottajaksi tai ohjaajaksi. Hän kertoi Lontoossa järjestetyssä The Monuments Men -elokuvan ennakkonäytöksessä, että joskus elokuvabisneksessä tulee eteen aika, jolloin yleisö tahtoo näyttelijät pois kameroiden edestä. Clooneyn mukaan hänen aikansa on pian.