Huippunimet Star Wars -elokuvan tähdiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Star Wars -elokuvilla on maailmanlaajuisesti miljoonia faneja. Kyseinen kuuden elokuvan sarja saa jatkoa uudella Star Wars: Episode VII -elokuvalla. Kyseinen elokuva sijoittuu 35 vuotta Jedin paluun ja Darth Vaderin kuoleman jälkeen.

Virallinen näyttelijäkasti on nyt paljastettu. J.J.Abramsin tuottamassa, ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa tullaan näkemään John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson ja Max von Sydow.

Vanhoissa rooleissa tavataan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew ja Kenny Baker. Entertaiment Weekly -lehden mukaan Abrams lupaili elokuvan kuvausten alkavan lähiviikkoina.

Star Wars -saagaan kuuluu kuusi elokuvaa. Niistä kolme ensimmäistä Uusi Toivo, Imperiumin vastaisku ja Jedin paluu, kuvattiin jo 1980-luvulla. Ajallisesti kyseiset elokuvat sijoittuvat myöhempään jaksoon, ja 2000-luvun alussa kuvatut Pimeä uhka, Kloonien hyökkäys ja Sithin kosto kuuluvat juonellisesti kyseisten elokuvien edelle.