Miljoonat Justin Bieber -fanit ovat näille tytöille kateellisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poppari Justin Bieber on ollut jatkuvasti esillä negatiivisissa merkeissä. Viimeksi mies herätti raivoa kiinalaisissa ylistäessään Instagramissa japanilaisia sotarikollisia. Mies joutui ongelmiin myös Yhdysvaltojen rajavartiolaitoksen kanssa.

Nyt Justin Bieber on tehnyt muutamista faneistaan ikionnellisia ja samalla miljoonista muista kateellisia. Hän nimittäin poseerasi autonsa ikkunasta valokuvissa yhdessä faniensa kanssa, ja osalle teinitytöistä poppari antoi jopa suudelman poskelle.

Äskettäin Justin paljasti unelmiensa kosintapaikaksi New Yorkin Keskuspuiston, jossa olisi alunperin halunnut kosia tulevaa vaimoaan. Vielä kyseistä naista ei ole tiedossa, vaikka onhan tähti jälleen jonkinlaisissa väleissä eksänsä Selena Gomezin kanssa. Pari ei kuitenkaan seurustele, koska Gomez hermostui Justinin läheisistä väleistä Kylie Jennerin kanssa.

Kerroimme taannoin kansalaisadressista, jossa 274.000 allekirjoittanutta vaatii Justin Bieberin karkottamista maasta. Valkoinen talo ei kuitenkaan ota virallisesti kantaa popparin karkoittamiseen ja otti poptähden suojelukseensa. Rattijuopumus, jatkuva äänekäs biletys, naapureiden häirintä ja huumesyytökset ovat vain muutamia Justin Bieberiin liitettyjä asioita. Poppari ilmoitti taannoin haluavansa tehdä parannuksen vaihtamalla ystäväpiiriään.