Miss Neitsytsaaret piehtaroi bikineissä hiekalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista löytyy vuosittain kymmeniä uusia missikaunottaria. Heihin lukeutuu myös Miss Neitsytsaaret USA Lisa Opie, joka valittiin myös Miss Nationwide -tittelin saajaksi vuonna 2014. Opie on tunnustautunut jalkapallon ystäväksi, ja odottaa jo kovasti tulevia MM-kisoja.

Nyt Lisa on kuitenkin ehtinyt kisajännitykseltään suuntaamaan rannalle Miami Beachilla, jossa hän nautiskeli auringosta ja rantahiekasta antaumuksella.

22-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.