Aseistettu ohikulkija otti ryöstäjät kiinni – ja osti karkkia kauhistuneille lapsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa rikollisen kiinni ottanut sivullinen saa suurella todennäköisyydellä tuomioistuimessa itse rankemman tuomion kuin hänen kiinniottamansa rikollinen. Yhdysvalloissa tilanne on täysin toinen, sillä siellä rikollisen kiinni ottanut kansalainen saa sankarin kohtelun.

YouTube
YouTube

Nyt KHOU-uutiskanava kertoo tapauksesta, jossa mies ja nainen ryöstivät naisen vilkkaalla parkkipaikalla keskellä päivää. Heidän harmikseen paikalla oli myös aseistettu silminnäkijä, joka päätti toimia.

Mies juoksi omasta autostaan paikalle ja veti esiin aseensa, jonka suosiollisella avustuksella hän pakotti ryöstäjät maahan. Poliisin saavuttua paikalle sankari kävi ostamassa makeisia tapauksesta järkyttyneille lapsille ja poistui paikalta.