Kate Hudsonin silikonirinnat eivät ammu yli – rantakuvat vahvistavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijätär Kate Hudson kuuluu maineikkaaseen näyttelijäperheeseen, sillä hänen vanhempansa ovat Oscar-voittaja Goldie Hawn ja Bill Hudson. Menestyksekkään uran komediagenren parissa tehnyt tähti on naimisissa Muse-yhtyeen keulahahmon Matthew Bellamyn kanssa.

Eilen näyttelijätär kuvattiin hänen ollessaan nautiskelemassa Kalifornian aurinkoisista rantakeleistä Malibun rannoilla. Kuvat vahvistavat, että kesällä 2012 tehty silikonioperaatio oli onnistunut, sillä muotoja ei kasvatettu liikaa.

Kate Hudson on näytellyt elokuvissa Melkein julkkis, Kuinka hukata kundi 10 päivässä, Kasvukipuja, Morsianten sota ja Rakkaus lainassa. Hänet nähtiin taannoin Glee-musikaalisarjassa. Hudson oli aiemmin naimisissa muusikko Chris Robinsonin kanssa, mutta sittemmin tähti meni naimisiin Muse-tähti Matthew Bellamyn kanssa. Pari on tällä hetkellä kihloissa.