Kate Upton tihkuu seksiä uudella videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron tähtenä tunnettua Kate Uptonia päästään pian ihastelemaan myös valkokankaalla. 21-vuotias vaaleaverikkö on mukana äskettäin Suomen ensi-iltansa saaneessa Se toinen nainen -elokuvassa.

Elokuvarooli on epäilemättä tehnyt aina yhtä ihanasta Kate Uptonista tavanomaista ajankohtaisemman. Samaan aikaan ei kuitenkaan sovi unohtaa mistä Kate tuli alunperin tunnetuksi, ja nyt siitä muistuttaa Sports Illustrated -lehden tuore nettivideo. Siinä Upton esittelee maailmankuulut muotonsa.

Mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.